Jump to content
35 / 112
Online Players
Online
TS.PGARENA.RO - PRO GAMERS ARENA 89.40.233.143:9987
9 / 80
CURRENT MAP TeamSpeak3
Server Queries
Online
CS.PGARENA.RO # PUBLIC SERVER - VIP FREE 22-10 141.95.14.137:27015
26 / 32
CURRENT MAP de_inferno
Server Owners

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Today
 3. CONTRA !!!! Ai 2 ore jucate pe server! Mai joaca putin si revino cu o alta cerere. Multumesc!!
 4. Yesterday
 5. ★ Nume Real: Alex. ★ Nickname: Darwin. ★ Vârstă (minim 17): 23. ★ Experienta Admin [Foarte Bună/Bună/Medie]: Foarte buna. ★ Admin de Zi/Noapte?: Ambele. ★ În ce interval orar poți admina?: 14:00-01:00. ★ STEAM (ON/OFF): ON. ★ Motivul pentru care vrei Admin?: Imi place atmosfera si as vrea sa ajut la dezvoltarea server-ului cum pot. ★ Sunteți conștient că dacă vă abateți de la regulament primiți Remove/Down?: Da. ★ Ați citit Regulamentul?: Da , VREAU ADMIN PGARENA.
 6. Last week
 7. Earlier
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. Nick: Ip: Steamid: Motiv: Data/Ora/Mapa: Dovada:
 11. ★ Nume Real: Pop maria ★ Nickname: Lady Bug ★ Vârstă (minim 17): 31 ★ Experienta Admin [Foarte Bună/Bună/Medie]: Buna ★ Admin de Zi/Noapte?: Zi ★ În ce interval orar poți admina?: 08:00 ★ STEAM (ON/OFF): ON ★ Motivul pentru care vrei Admin?: Vreau sa tin servarul in siguranta ★ Sunteți conștient că dacă vă abateți de la regulament primiți Remove/Down?: Da ★ Ați citit Regulamentul?: VREAU ADMIN PGARENA
 12. !!! ATENTIE !!! Necunoaşterea regulilor nu exonerează de răspundere pe nimeni! Este datoria voastră, a utilizatorilor, să cunoaşteţi regulile comunităţii din care faceţi parte. Regulament de postare: Toate topic-urile se vor posta după urmatorul model - [Auto], [Moto] Nume articol Evitați posturile de genul: "bravo", "nu știam", "gg" deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a creea un topic, folosiți funcția "Search" pentru a verifica dacă topic-ul nu a mai fost postat de altcineva. Este obligatoriu să specificați "sursa" fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim 4-5 rânduri de text și cel puțin o poză. Aveți voie să deschideți maxim 5 topic-uri pe zi în această secțiune. Alte informații: Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 72 ore de la crearea acestora, permițând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată (fără a se mai scrie “locked” “t/c” sau alte abrevieri). Dacă moderați secțiunea auto/moto, folosiți opțiunea de lock time, unde setați ca topicul să se închidă automat in 72 de ore de la postarea acestuia. Sunteți obligați să verificați regulamentul de fiecare dată când doriți să deschideți un topic, acesta se poate modifica și riscați să fiți sancționați.
 13. Regulament ✔ Titlul topicului trebuie să fie [PGA] Denumirea jocului , EX: [PGA] Să numărăm din 10 în 10. ✔ Nu creați jocuri cu conținut obscen. ✔ Aveti voie maxim 5 REPLY odata la 24 de ore, nu de 5 ori in acelasi TOPIC ! ✔ Nu postați aiurea doar cu emoticoane " VULGARE" . ✔ În afară de acest regulament mai trebuie respectat și regulamentul forumului. ✔ Nu formați jocuri aiurea, fără noima doar pentru a face un topic in plus. ✔ Nu aveți voie să discutați altceva în cadrul unui topic, decât despre subiectul principal al acestuia! ✔ Nu aveți voie să faceți Dublu-Post ! ✔ Aveți voie să creați un Joc , odată la 5 zile. ✔ Nu aveți voie să faceți topic-uri asemănătoare cu cele deja deschise.
 14. ⚠️Regulament⚠️ Necunoaşterea regulilor nu exonerează de răspundere pe nimeni! Este datoria voastră, a utilizatorilor, să cunoaşteţi regulile comunităţii din care faceţi parte. Titlul topicului trebuie să fie [PGA] Denumirea noutății , EX: [PGA]Proprietatea Bitcoin a atins un nivel record după prăbușirea FTX Este interzisa furnizarea de informatii personale respectiv legate de valoarea portofoliilor dvs. de investitii pe forum. Sunt permise in schimb discutiile pe distributia portofoliilor (procentual), insa niciodata valoarea acestora. Evitati sa deveniti tinte pentru scam-uri! Fara topic-uri/post-uri de vanzari/cumparari/schimburi de criptomonede. Nu suntem la piata! Nu postați sugestii către monede obsure, scam-uri/scheme ponzi. Nu postati linkuri de referral. Aveți voie să postați doar 3 noutăți pe zi. Topicurile vor fi închise dupa 48h de un Moderator. Este interzis să postați aceeași noutate de 2 ori.
 15. Regulament Titlul topicului trebuie sa fie [ Sport ] Numele subiectului prezentat ! Topicul trebuie sa aiba cateva imagini pentru a se intelege mai bine subiectul ! Topicul se v-a inchide automat dupa 72 de ore daca nu exista raspunsuri. Maxim 5 topicuri pe zi ! Fara cuvinte jignitoare / rasiste sau de tenta sexuala. Fiecare topic creat trebuie sa contina si sursa de unde te-ai inspirat ! Topicul trebuie sa arate frumos si aranjat .
 16. REGULAMENT Când creaţi un topic nou, acesta trebuie sa fie de minim 3-4 randuri cu informatii relevante. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Este recomandată adăugarea unor capturi de ecran sau poze pentru facilitarea procesului de recomandare. Titlul topicului trebuie să definească recomandarea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că recomandarea nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Topicurile care NU au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise. Este OBLIGATORIU sa postati sursa de unde v-ati inspirat. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Nu abuzati de categorie. Puteti deschide maxim 5 topic-uri pe zi. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Este obligatorie adăugarea tag-ului "turism" sau "istorie". Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Denumirea topicului trebuie să fie [Istorie și turism] Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Limbajul vulgar, atitudinea sfidătoare şi orice răspunsuri în bătaie de joc vor fi sancţionate cu avertisment verbal, sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei. Cei care răspund sunt obligaţi să se asigure că nu a mai fost postat un răspuns identic. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal. Posturile făcute aiurea/pentru +1 (ex.: "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Daca doriti sa multumiti pentru informatie este de ajuns sa reactionati la post.
 17. Titlul topicului trebuie sa fie in functie de ce postezi daca e mister Titlul v-a fi [Mister] Numele misterului. Daca v-a fi crima Titlul v-a fi [Crime] Numele crimei. Topicul trebuie sa aiba cateva imagini pentru a se intelege mai bine subiectul ! Topicul se v-a inchide automat dupa 72 de ore daca nu exista raspunsuri. Maxim 5 topicuri pe zi ! Fara cuvinte jignitoare / rasiste sau de tenta sexuala. Fiecare topic creat trebuie sa contina si sursa de unde te-ai inspirat ! Topicul trebuie sa arate frumos si aranjat .
 18. Regulament ✔ Titlul topicului trebuie să fie [ PlayList ]- Numele Vostru ✔ Este permis doar postarea melodiilor de pe YouTube. ✔ Aveți voie să postați doar 3 melodii pe zi. ✔ Topicurile inactive mai mult de 72h vor fi închise. ✔ În topicul creat poate posta doar cel care l-a creat. ✔ În topicul creat nu aveți voie să postați aceeași melodie de 2 ori.
 19. MODEL DE POSTARE Anul Aparitiei : Gen: Sursa: Imagine: Trailer: Titlul topicului trebuie să definească recomandarea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că recomandarea nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Este OBLIGATORU sa postati sursa de unde v-ati inspirat. Este OBLIGATORIU să adăugați tag serialului în funcție de categoria face parte: horror, dramă, acțiune etc. Topicurile care nu au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise. Aveți dreptul de a posta maxim 5 seriale pe zi, în caz contrar veți fi avertizat ca atare. Titlul topic-ului trebuie sa fie urmatorul: [SERIAL] - NUME SERIAL / [FILM] - NUME FILM
 20. Ai completat modelul greșit , acesta este pentru cerere grad pe forum. Pentru cerere admin ai modelul aici: Te rog sa faci după acel model alta cerere. T/C
 21. Nume : Lady Bug Vârstă : 31 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : sa ajut servarul sa creasca fara codatii Ce sectiune dorești spre moderare? : Helper Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Momentan Nimic doar sal tin fara codatii Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Momentan sunt noua pe forum dar ma voi stradui Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? (Da) Ești recomandat de cineva din comunitate? : Da Alte precizări : Nimic Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Nu pentru ca nu folosesc TS din motive personale P.S (VREAU ADMIN PGARENA) Key
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...